01:13 uur 02-05-2023

Rêv en Searchlight voltooien overname van Netspend voor $ 1 miljard

Oprichters van Netspend combineren activa om wereldwijde aanwezigheid uit te breiden en de toegang tot digitale innovaties in betalingsproducten te verbreden

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Het internationale betalingsbedrijf Rêv Worldwide (Rêv), in samenwerking met fondsen geadviseerd door Searchlight Capital Partners, L.P. (Searchlight), hebben vandaag de overname van de consumentenactiviteiten van Netspend van Global Payments (NYSE: GPN) afgerond, in een volledig contante transactie ter waarde van $ 1 miljard.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230501005175/nl/

Netspend Founder Roy Sosa returns to the company as its CEO and Chairman (Photo: Business Wire)

Netspend Founder Roy Sosa returns to the company as its CEO and Chairman (Photo: Business Wire)

Door de afsplitsing komt Netspend weer onder de controle van de oprichters Roy en Bertrand Sosa, vernieuwers in de prepaidsector die ook Rêv hebben opgericht. Netspend blijft een partner van Global Payments en zal de betaalkaartactiviteiten van het bedrijf blijven ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rêv Worldwide

Meredith DeSpain

(512) 815-2721

mdespain@legendlabs.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr