13:00 uur 01-05-2023

Spryker en TreviPay gaan een strategisch partnerschap aan om meer betalingsmogelijkheden te bieden voor wereldwijde B2B-verkopers en -marktplaatsen

Handelaren kunnen TreviPay nu implementeren in het digital commerce van Spryker om nettotermijnen te integreren en facturering te automatiseren om digitale betalingservaringen toekomstbestendig te maken en B2B-loyaliteit op te bouwen.

OVERLAND PARK, Kansas, VS & BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– TreviPay en Spryker, een toonaangevend enterprise commerce platform voor geavanceerde commerce use cases in B2B, enterprise marktplaatsen en thing commerce, hebben vandaag hun partnerschap aangekondigd op B2B Online Chicago 2023 om TreviPay’s wereldwijde B2B betalingen en facturatie netwerk te integreren in Spryker’s digitale commerce en marktplaats platform. Als onderdeel van Spryker’s composable commerce aanbod waarmee bedrijven best-of-breed oplossingen kunnen selecteren en een sterk aangepaste tech stack kunnen bouwen, kan TreviPay nu worden geïntegreerd voor handelaren om keuze en gemak te bieden aan kopers en debiteuren te automatiseren voor hun zakelijke klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alissa Clayton

The Fletcher Group

647.390.9085

alissa@fletchergroupllc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr