18:53 uur 25-04-2023

TreviPay werkt samen met Mirakl om facturatie- en betalingsoplossingen aan te bieden aan marktplaats bedrijven

Het strategische partnerschap zal de Mirakl Marktplaats in staat stellen loyaliteit en voorkeur onder handelaren en kopers te stimuleren met een superieure betalingskeuze en -ervaring

OVERLAND PARK, Kan.–(BUSINESS WIRE)– TreviPay, het wereldwijde B2B-betalings- en factureringsnetwerk, is een samenwerking aangegaan met Mirakl, de SaaS-oplossing gekozen door toonaangevende ondernemingen wereldwijd om hun marktplaats- en dropshipactiviteiten te beheren, om een gecentraliseerde financierings-, facturerings- en betalingsoplossing te bieden voor fabrikanten, distributeurs en collectieve inkooporganisaties die wereldwijd marktplaats- en dropshipplatforms exploiteren op basis van Mirakl.

Het gebruik van marktplaatsen neemt snel toe in de B2B-ruimte, met verkopen op B2B-marktplaatsen wereldwijd verdubbeld tot $112 miljard in 2022.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alissa Clayton

The Fletcher Group

647.390.9085

alissa@fletchergroupllc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr