22:52 uur 25-04-2023

Productiesupervisor van AGCO wint de 2023 Women MAKE Award van Women in Manufacturing

Maria Aleman komt op voor veiligheid en geeft blijk van leiderschap bij AGCO en in de gemeenschap

DULUTH, Ga.–(BUSINESS WIRE)– AGCO Corporation, Your Agriculture Company, (NYSE: AGCO), een wereldwijde producent en verdeler van landbouwmachines en precisielandbouwtechnologie, kondigde vandaag aan dat Women in Manufacturing Maria Aleman, de productiesupervisor bij de Hesston-afdeling van AGCO in Kansas, benoemd heeft tot winnares van de 2023 Women MAKE Award. Deze prestigieuze eer erkent vrouwen die optreden als leiders in de maakindustrie en moedigt hen aan om de komende generatie vrouwelijk talent naar voren te laten treden om in de maaksector carrière te maken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230425005868/nl/

(L-R) Jessica Stone, Director of Supply Chain in Hesston, KS; Rachel Giannini, VP of Communications, Chief Communications Officer; Tim Millwood, SVP, Chief Supply Chain Officer; Maria Aleman, Production Supervisor; Russ Haug, Senior Manager of Operations; Ivory Harris, SVP, Chief Human Resources Officer; Eric Fisher, VP Manufacturing, NA; Julie Reese, Corporate Communications Director pose together at the 2023 Women Make Awards to celebrate award winners in Washington, D.C. on April 20, 2023. (Photo: Business Wire)

(L-R) Jessica Stone, Director of Supply Chain in Hesston, KS; Rachel Giannini, VP of Communications, Chief Communications Officer; Tim Millwood, SVP, Chief Supply Chain Officer; Maria Aleman, Production Supervisor; Russ Haug, Senior Manager of Operations; Ivory Harris, SVP, Chief Human Resources Officer; Eric Fisher, VP Manufacturing, NA; Julie Reese, Corporate Communications Director pose together at the 2023 Women Make Awards to celebrate award winners in Washington, D.C. on April 20, 2023. (Photo: Business Wire)

“Maria is buitengewoon professioneel, zij werkt met grote toewijding om een positief verschil te maken voor haar medewerkers en de gemeenschap,” zegt Tim Millwood, senior vicevoorzitter en Chief Supply Chain Officer bij AGCO.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aryn Drawdy

Directeur bedrijfscommunicatie

Aryn.Drawdy@AGCOcorp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr