18:46 uur 25-04-2023

CareDx toont de laatste vooruitgang in de AlloSeq Lab producten portfolio op de 36e European Immunogenetics and Histocompatibility Conference

Posters en symposium benadrukken het nut van AlloSeq voor HLA-typering, orgaantransplantatiebewaking en bewaking van hematopoëtische stamcellen

BRISBANE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– CareDx, Inc. (Nasdaq: CDNA), een toonaangevend precisiegeneesmiddelenbedrijf dat zich richt op de ontdekking, ontwikkeling en commercialisering van klinisch gedifferentieerde, hoogwaardige zorgoplossingen voor transplantatiepatiënten en zorgverleners – heeft vandaag aangekondigd dat het de nieuwste ontwikkelingen binnen zijn AlloSeq®*-portfolio zal presenteren tijdens de 36e European Immunogenetics and Histocompatibility Conference die van 26 tot 29 april plaatsvindt in Nantes, Frankrijk.

“We kijken uit naar onze deelname aan deze bijeenkomst en de presentatie van onze nieuwste innovaties voor de Europese transplantatiegemeenschap met onze AlloSeq*-portfolio van laboratoriumproducten voor onderzoek en klinisch gebruik vóór en na transplantatie”, aldus Reg Seeto, CEO en president van CareDx.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CareDx, Inc.
Media Relaties

Anna Czene

818-731-2203

aczene@caredx.com

Investeerdersrelaties

Greg Chodaczek

Investor@caredx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr