22:24 uur 12-09-2022

CareDx demonstreert wereldwijd leiderschap op 29e internationale congres van The Transplantation Society

Meer dan 25 abstracts benadrukken de waarde van AlloSure en AlloSeq cfDNA

BRISBANE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– CareDx, Inc. (Nasdaq: CDNA) – The Transplant Company™, gericht op de ontdekking, ontwikkeling en commercialisering van klinisch gedifferentieerde, hoogwaardige gezondheidszorgoplossingen voor transplantatiepatiënten en zorgverleners – heeft vandaag haar leidende deelname aangekondigd aan het 29e internationale congres van The Transplantation Society (TTS 2022) dat plaatsvindt van 10 t/m 14 september in Buenos Aires, Argentinië.

Transplantatieartsen zullen gegevens presenteren uit meer dan 25 abstracts die de waarde aantonen van AlloSure® donor-afgeleid celvrij DNA (dd-cfDNA) en AlloSeq cfDNA in de klinische praktijk, en opkomende trends en innovatie in transplantatie, inclusief kunstmatige intelligentie en het mogelijke gebruik van moleculaire testdiensten van CareDx voor bewaking van xenotransplantatie.

“Als leider op het gebied van transplantatie-innovatie is CareDx verheugd om haar aanwezigheid wereldwijd uit te breiden met gegevens van meer dan 25 abstracts die worden gepresenteerd op dit internationaal gerenommeerde TTS-congres,” aldus Reg Seeto, CEO en president van CareDx. “We kijken er ook naar uit om informatie te delen over de volgende golf van innovatie gericht op de nieuwste AiKidney™- en AiCAV™-ontwikkelingen.”

Dr. Alexandre Loupy, Paris Transplant Group, voegde toe: “Ik kijk ernaar uit om de vergadering bij te wonen en te bespreken hoe kunstmatige intelligentie de patiëntenzorg transformeert door artsen te helpen plannen op maat te maken op basis van het risicoprofiel van een patiënt voor afstoting en complicaties na de transplantatie.”

Over CareDx – The Transplant Company

CareDx, Inc., met hoofdkantoor in Brisbane, Californië, is een toonaangevend bedrijf in oplossingen voor precisiegeneeskunde dat zich richt op de ontdekking, ontwikkeling en commercialisering van klinisch gedifferentieerde, hoogwaardige gezondheidszorgoplossingen voor transplantatiepatiënten en zorgverleners. CareDx biedt testdiensten, producten en digitale zorgoplossingen tijdens het pre- en post-transplantatietraject van patiënten en is de toonaangevende leverancier van op genomica gebaseerde informatie voor transplantatiepatiënten. Ga voor meer informatie naar: www.CareDx.com.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot CareDx, Inc., inclusief verklaringen over de mogelijke voordelen en resultaten die kunnen worden bereikt met de leidende deelname van CareDx aan het 29e internationale congres van The Transplantation Society (het ‘TTS-congres’). Deze toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op informatie die momenteel beschikbaar is voor CareDx en de huidige verwachtingen van het bedrijf, gelden alleen op de datum van dit persbericht en zijn onderhevig aan risico’s en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de geprojecteerde resultaten, inclusief risico’s dat CareDx niet de verwachte voordelen realiseert van haar deelname aan het TTS-congres; risico’s dat het TTS-congres niet plaatsvindt op de in dit persbericht vermelde tijd en plaats; risico’s dat de gepresenteerde gegevens op het TTS-congres niet overeenkomen met de verklaringen in dit persbericht; algemene economische en marktfactoren; en andere risico’s besproken in de deponeringen van CareDx bij de SEC, inclusief het jaarverslag op Formulier 10-K voor het fiscale jaar eindigend op 31 december 2021 ingediend door CareDx bij de SEC op 24 februari 2022, het kwartaalverslag op Formulier 10-Q voor het kwartaal eindigend op 31 maart 2022 ingediend door CareDx bij de SEC op 5 mei 2022, het kwartaalverslag op Formulier 10-Q voor het kwartaal eindigend op 30 juni 2022 ingediend door CareDx bij de SEC op 4 augustus 2022, en andere verslagen die CareDx heeft ingediend bij de SEC. Elk van deze kan ertoe leiden dat de werkelijke resultaten, prestaties of verwezenlijkingen van CareDx wezenlijk en nadelig verschillen van die welke worden verwacht of geïmpliceerd door de toekomstgerichte verklaringen van CareDx. CareDx wijst uitdrukkelijk elke verplichting, behalve zoals vereist door de wet, of verbintenis van de hand om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CareDx. Inc.
Mediarelaties

Anna Czene

(818)731-2203

aczene@caredx.com

Beleggersrelaties

Ian Cooney

(415) 722-4563

investor@CareDx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr