00:31 uur 21-04-2023

FlexTrade’s FlexNOW verandert zijn naam in Spark EMS nu de vraag naar cloudgebaseerde EMS-oplossingen groeit

Meer informatie op sparkems.cloud

  • FlexTrade Systems zal leider blijven in systemen voor de uitvoering van meerdere activa (EMS) en orderbeheer (OMS)-oplossingen en volledig aangepaste handelsworkflows leveren aan institutionele beleggers, hedgefondsen en broker/traders.
  • Spark zal wereldwijd toonaangevend zijn op het gebied van cloudgebaseerde desktop en mobiele handelsoplossingen voor de tradinggemeenschap. Huidige klanten en productfunctionaliteit worden door de wijziging niet beïnvloed.
  • De naam FlexNOW wordt nu gerebrand naar Spark en zal zich blijven richten op geavanceerde EMS-oplossingen voor de cloud, aangedreven door de open API-technologiestack van FlexTrade.

SINGAPORE–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigt FlexTrade’s FlexNOW een belangrijke rebranding aan om Spark te worden, een EMS voor meerdere activa gebouwd voor de cloud.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Matthew Halicki

matthew.halicki@flextrade.com
kantoor: +1 516-304-3672

mobiel: +1 516-287-3215

Check out our twitter: @NewsNovumpr