08:00 uur 19-04-2023

Axway neemt AdValvas over en breidt de B2B-integratie en EDI-mogelijkheden uit.

De overname is aan aanvulling van de Axway-oplossingen om te voldoen aan de opkomende verplichtingen voor e-facturatie.

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Axway (Euronext: AXW.PA), een wereldwijde leider in B2B integratie en EDI, heeft vandaag de overname aangekondigd van AdValvas, een Europese expert in e-facturatie processen. De overname versterkt Axway’s positie als leider in B2B integratie met geavanceerde oplossingen voor e-facturatie en compliance. Zo is er met name ingebouwde ondersteuning van Peppol en de BTW hervorming in Frankrijk, alsook andere wereldwijde B2G (Business-to-Government) en B2B e-facturatie verplichtingen.

“AdValvas heeft de afgelopen tien jaar een voortrekkersrol gespeeld met Peppol en e-facturatie en wereldwijd mee richting gegeven aan standaards voor facturatie”, aldus Patrick Donovan, CEO van Axway. “We zijn verheugd om AdValvas te verwelkomen en hun grondige expertise ter beschikking te stellen aan onze klanten als navigatiehulp door de diepe waters van de compliance regelgeving die op ons afkomt.”

De timing van deze overname is belangrijk gezien de nieuwe wettelijke vereisten voor B2B-facturatie in Frankrijk, die vanaf 2024 een aanzienlijke impact zullen hebben. B2G e-facturatie is al verplicht voor alle overheidsopdrachten in de EU, en nu steeds meer landen overgaan op Continuous Transaction Control (CTC), is ook B2B e-facturatie een operationele verplichting geworden.

AdValvas heeft een sterke reputatie opgebouwd door bedrijven te ondersteunen bij het stroomlijnen van facturatie processen, daarbij rekening houdend met complexe behoeften die gepaard gaan met een globale B2B-integratie. Met de toevoeging van AdValvas aan het Axway-portfolio kunnen klanten expertise verwachten, gekoppeld aan een uitgebreide oplossing. Dit stelt klanten in staat om zaken te doen op globale schaal, gebaseerd op standaarden en in lijn met geldende normen – ongeacht het land.

“De overname van ons bedrijf door Axway markeert een belangrijke mijlpaal in onze groeitraject”, zegt Michel Gilis, voorheen CEO van AdValvas en nu Axway VP e-Invoicing. “We blijven ons inzetten om hoogwaardige producten en diensten te leveren aan onze gewaardeerde klanten, werknemers en stakeholders, en we blijven gefocust op het bijdragen aan de standaarden en best practices op wereldwijde schaal. We kijken ernaar uit om u van dienst te blijven als onderdeel van de Axway-familie.”

AdValvas zal opereren als een dochteronderneming van Axway, en haar producten en diensten zullen worden geïntegreerd in Axway B2B Integration Platform.

Meer informatie over Axway’s B2B Integratie Platform. B2B integratie met een private cloud door Axway [B2Bi].

Over Axway

Axway stelt ondernemingen in staat alles veilig te open te stellen door gegevens te integreren en uit te wisselen in een complexe wereld van nieuwe en oude technologieën. Axway’s API-gedreven B2B integratie en MFT software, met meer dan 20 jaar verfijning, vormt een aanvulling op Axway Amplify, een open API-beheerplatform dat het ontdekken en hergebruiken van API’s overheen meerdere teams, leveranciers en cloud omgevingen vergemakkelijkt. Axway heeft meer dan 11.000 bedrijven geholpen de volledige waarde van hun bestaande digitale ecosystemen te ontsluiten om briljante ervaringen te creëren, nieuwe diensten te innoveren en nieuwe markten te bereiken. Meer informatie op axway.com.

Over AdValvas

AdValvas bevindt zich op het kruispunt van IT en financiën en levert superieure functionaliteit aan stakeholders in bedrijven van elke grootte. Wij leveren hoogwaardige diensten aan onze klanten door onze diepgaande kennis van e-facturatie en e-delivery standaarden te combineren met een unieke set oplossingen. Wij nemen het op ons om kloven te overbruggen en zo onze klanten toegang te geven tot e-procurement automatisering in een eengemaakte digitale markt Europa en ook daarbuiten. ViaAdValvas.com

Contacts

Todd Holbrook

Tel. (480) 371-0113

tholbrook@axway.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr