14:01 uur 19-04-2023

Aleph Farms lanceert nieuw productmerk Aleph Cuts

De nieuwe merkidentiteit weerspiegelt zowel de consumentgerichte focus van het bedrijf als hun streven naar innovatie en ondersteunt toekomstige groei.

REHOVOT, Israël–(BUSINESS WIRE)– Aleph Farms, een voedseltechnologiebedrijf dat nieuwe manieren ontwikkelt om dierlijke kwaliteitsproducten te kweken, kondigde vandaag de lancering aan van haar eerste productmerk, Aleph Cuts. Onder het Aleph Cuts merk zal het bedrijf haar eerste product op de markt brengen, de Petit Steak, ‘s werelds eerste gekweekte biefstuk die naar verwachting later dit jaar in Singapore en Israël zal worden gelanceerd, in afwachting van de wettelijke goedkeuringen. Ontwikkeld in samenwerking met merk- en ervaringsontwerpbureau BOND, onderscheidt dit merkinitiatief de producten van Aleph Farms en bouwt het momentum op voor de commercialisering en daaropvolgende betrokkenheid bij klanten en eindgebruikers.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230419005053/nl/

The new Aleph Cuts brand. Courtesy of Aleph Farms.

The new Aleph Cuts brand. Courtesy of Aleph Farms.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Natalee Gibson

alephfarms@songuepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr