00:58 uur 05-04-2023

Aleph Farms sluit zich aan bij het United Nations Global Compact

Bedrijf wordt nieuwste lid van ‘s werelds grootste initiatief voor duurzaam en verantwoord ondernemingsbestuur, versterkt zijn inzet voor een rechtvaardige overgang in de landbouw

REHOVOT, Israël–(BUSINESS WIRE)– Aleph Farms, het eerste bedrijf dat rechtstreeks kweekbiefstuk kweekt uit niet-gemodificeerde koecellen, kondigde vandaag aan dat het zich heeft aangesloten bij de United Nations Global Compact, een vrijwillig leiderschapsplatform voor de ontwikkeling, implementatie en openbaarmaking van verantwoordelijke bedrijfspraktijken. Als deelnemer aan het UN Global Compact zal Aleph Farms jaarlijks een Communication on Progress (COP) publiceren om aan te tonen dat het bedrijf zich blijft inzetten voor verantwoord ondernemen ter ondersteuning van bredere maatschappelijke doelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Natalee Gibson

alephfarms@songuepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr