04:49 uur 18-04-2023

Guidewire benoemt Michael Howe tot Chief Product Officer

Veteraan in de ondernemingssoftware- en verzekeringssector brengt 30 jaar ervaring in strategie voor en innovatie en portolio-uitbreiding van verzekeringsproducten met zich mee

SAN MATEO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Guidewire (NYSE: GWRE) is verheugd de benoeming aan te kondigen van Michael Howe als Chief Product Officer, die rapporteert aan Chief Executive Officer Mike Rosenbaum. In deze nieuwe functie zal Howe leidinggeven aan de productstrategie, het productbeheer, de productmarketing en de Guidewire-partnermarktplaats. Zijn organisatie zal de roadmap voor applicatie-innovatie van Guidewire versnellen, aangedreven door analyse, machine learning en de generatieve mogelijkheden van kunstmatige intelligentie die de klanten van Guidewire nodig hebben om innovatie en operationele uitmuntendheid effectief in evenwicht te brengen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230417005817/nl/

Michael Howe Appointed Chief Product Officer at Guidewire (Photo: Business Wire)

Michael Howe Appointed Chief Product Officer at Guidewire (Photo: Business Wire)

Howe is een ervaren leidinggevende met meer dan 30 jaar ervaring in de ondernemingssoftwaresector, waarvan vele jaren gericht op de verzekeringssector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor beleggers:
Alex Hughes

Guidewire

(650) 356-4921

ir@guidewire.com

Contactpersoon voor de media:
Diana Stott, Director, Communications

Guidewire

(650) 781-9955

dstott@guidewire.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr