20:30 uur 05-04-2023

Guidewire verwelkomt AWS, Celonis, Google Cloud en Hubio in zijn PartnerConnect Solution Alliance programma

Guidewire’s data partners helpen schadeverzekeraars die op Guidewire Cloud draaien hun interne data eenvoudig te verbinden met platforms van derden om inzichten te verkrijgen

SAN MATEO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Guidewire (NYSE: GWRE) heeft aangekondigd dat Google Cloud (BigQuery, Analytics Hub), Celonis, Hubio en Amazon Web Services (AWS) zich hebben aangesloten bij het Guidewire PartnerConnect Solution Alliance programma als nieuwe datapartners. Deze partners maken gebruik van Guidewire Cloud Data Access (CDA) om verzekeraars te helpen bedrijfsbrede data-integratie gebruikersgevallen voor rapportage, datawarehousing, process mining en analyse te versnellen.

“We hebben een bewuste keuze gemaakt om ons te richten op datapartners terwijl we ons toch al uitgebreide PartnerConnect Solution ecosysteem laten groeien”, aldus Will Murphy, Vice President, Global Solution Alliances, Guidewire.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Diana Stott

Directeur communicatie

Guidewire Software, Inc.

+1.650.781.9955

dstott@guidewire.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr