03:35 uur 18-04-2023

Armis kondigt een belangrijk bedrijfsmomentum in de gezondheidszorg aan

De sector doet een beroep op Armis om de zwakke punten van verbonden medische hulp- en IoMT-middelen volledig in kaart te brengen, wat resulteerde in een klantengroei van 115% op jaarbasis

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– HIMSS Armis, een toonaangevend bedrijf op gebied van zichtbaarheid en beveiliging van bedrijfsmiddelen, kondigde vandaag een aanzienlijk bedrijfsmomentum in de zorgsector aan, door toedoen van bedrijven in de gezondheidszorg en biowetenschappen die voor het platform van Armis kiezen om hun medische apparaten te identificeren en te beveiligen. Armis is een cruciale partner voor wereldwijde organisaties in de gezondheidszorg en biowetenschappen geworden om hen te helpen bij de identificatie van het volledige digitale landschap verspreid over IoMT-, OT-, IoT- en IT-bedrijfsmiddelen, die voor de verbonden zorgverlening van fundamenteel belang zijn.

Armis steunt zorg- en biowetenschappelijke organisaties wereldwijd, waaronder 5 van de 8 grootste gezondheidszorgbedrijven in termen van marktkapitaal, en toonaangevende organisaties zoals Takeda Pharmaceuticals, Burke Rehabilitation Hospital, Mater Misericordiae University Hospital, Nuvance Health, Main Line Health, Corewell, Advent Health en Institute Curie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:
Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr