01:38 uur 18-04-2023

Armis identificeert medische hulpmiddelen en IoT-apparaten met de grootste risico’s in ziekenhuisomgevingen

Verpleegoproepsystemen kunnen voor ziekenhuizen een bedreiging betekenen

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– HIMSS Armis, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van zichtbaarheid en beveiliging van bedrijfsmiddelen, publiceerde vandaag nieuw onderzoek waarin de belangrijkste verbonden medische hulpmiddelen en IoT-apparaten worden onthuld die in ziekenhuisomgevingen aan kwaardaardige activiteiten zijn blootgesteld. Uit geanalyseerde gegevens van het Armis Asset Intelligence & Security Platform, dat meer dan drie miljard bedrijfsmiddelen traceert, bleek dat verpleegoproepsystemen het meest risicohoudende IoMT-apparaat zijn, gevolgd door infusiepompen en geneesmiddeldoseersystemen. Wat IoT-apparaten betreft, staan IP-camera’s, printers en Voice Over Internet Protocol (VoIP)-apparaten bovenaan de lijst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:
Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr