21:25 uur 17-04-2023

Q4 Inc. kondigt benoeming van Chief Operating Officer van

De benoeming van een nieuwe Chief Operating Officer benadrukt de focus van het bedrijf op het stimuleren van inkomsten en operationele efficiëntie

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Q4 Inc. (TSX: QFOR) (‘Q4’ of ‘het bedrijf’), een toonaangevende aanbieder van communicatieplatforms voor de kapitaalmarkten, kondigt met trots de benoeming aan van Keith Reed als Chief Operating Officer (‘COO’) met ingang van 17 april 2023. Donna de Winter blijft de Chief Financial Officer (‘CFO’) van het bedrijf terwijl ze haar COO-verantwoordelijkheden overdraagt aan dhr. Reed.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230417005322/nl/

Keith Reed, COO, Q4 Inc. (Photo: Business Wire)

Keith Reed, COO, Q4 Inc. (Photo: Business Wire)

“Namens de Raad van Bestuur en het hele team is het met groot genoegen dat we de benoeming aankondigen van onze nieuwe Chief Operating Officer, Keith Reed. Hij brengt een schat aan ervaring in het genereren van inkomsten en operationele efficiëntie voor het bedrijf met zich mee,” aldus Darrell Heaps, oprichter en CEO van Q4 Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggers:
Edward Miller

Director, Investor Relations

(437) 291-1554

ir@q4inc.com

Media:
Heather Noll

Corporate Communications Manager

media@q4inc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr