02:00 uur 14-04-2023

JEOL: Vrijgave van het cryogene terugwinningssysteem

– Vermindert aanzienlijk de verdamping van vloeibaar helium dat wordt gebruikt in de supergeleidende magneet voor NMR –

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– JEOL Ltd. (TOKYO:6951) (President & CEO Izumi Oi) kondigt aan dat op 14 april 2023 een nieuw cryogeen terugwinningssysteem voor nucleaire magnetische resonantie (NMR) wordt gelanceerd.

Dit product is gezamenlijk ontwikkeld door JEOL Ltd., een fabrikant van NMR-instrumenten, Japan Superconductor Technology, Inc. (JASTEC), een fabrikant van supergeleidende magneten, en Ulvac Cryogenics Inc., dat sterk is in cryogene technologieën, door de geavanceerde technologieën van elk bedrijf te combineren.

Het kan de verdamping van zowel vloeibaar helium als vloeibare stikstof, die onvermijdelijk zijn als cryogeen voor de supergeleidende magneet van het NMR-instrument, aanzienlijk verminderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230410005455/nl/

Cryogen Reclamation System attached with the magnet (Compressor unit is installed separately) (Photo: Business Wire)

Cryogen Reclamation System attached with the magnet (Compressor unit is installed separately) (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

JEOL Ltd.

Verkoopafdeling wetenschaps- en meetinstrumenten

TEL: +81-3-6262-3575

https://www.jeol.com/contacts/products.php

Check out our twitter: @NewsNovumpr