08:52 uur 12-04-2023

Patient Safety Movement Foundation opent inschrijving voor 10e jaarlijkse World Patient Safety, Science and Technology Summit op 1 en 2 juni 2023

IRVINE, Californië–(BUSINESS WIRE)– De Patient Safety Movement Foundation viert haar 10-jarig jubileum met een fysiek congres waar wereldberoemde experts bijeen komen om de huidige uitdagingen en oplossingen op het gebied van patiëntveiligheid te bespreken. De World Patient Safety, Science and Technology Summit wordt op 1 en 2 juni 2023 gehouden in Newport Beach, Californië.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230411005993/nl/

Dr. Michael Ramsay, Chief Executive Officer, World Patient Safety, Science and Technology Summit (Photo: Business Wire)

Dr. Michael Ramsay, Chief Executive Officer, World Patient Safety, Science and Technology Summit (Photo: Business Wire)

“Dit is ons eerste fysieke congres na de pandemie en we hebben een onvergetelijk evenement opgezet, met geweldige sprekers en panelleden,” aldus Dr. Michael Ramsay, Chief Executive Officer van de Patient Safety Movement Foundation.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation

Irene Mulonni, irene@mulonni.com | (858) 859-7001

Check out our twitter: @NewsNovumpr