02:04 uur 28-02-2023

Joe Kiani geeft keynote-rede op de 5e jaarlijkse wereldwijde ministeriële top over patiëntveiligheid

Oprichter van de Patient Safety Movement Foundation roept op tot meer transparantie bij het melden van medische fouten, op elkaar afgestemde stimulansen en de toepassing van bruikbare, op bewijzen gebaseerde praktijken

MONTREUX, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– In een keynote-toespraak op de vijfde wereldwijde ministeriële top over patiëntveiligheid riep Joe Kiani, oprichter van de Patient Safety Movement Foundation (PSMF), ziekenhuizen over de hele wereld op om meer transparantie te tonen bij het melden van medische fouten en vermijdbare sterfgevallen. Hij benadrukte ook het belang van op elkaar afgestemde stimulansen, zodat zorgverleners worden betaald op basis van kwaliteit van zorg in plaats van kwantiteit, en het toepassen van bruikbare, op feiten gebaseerde praktijken die de bekende oorzaken van schade aanpakken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230227005773/nl/

Joe Kiani Provides Keynote at the 5th Annual Global Ministerial Summit on Patient Safety (Photo: Business Wire)

Joe Kiani Provides Keynote at the 5th Annual Global Ministerial Summit on Patient Safety (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation

Irene Mulonni, irene@mulonni.com | (858) 859-7001

Check out our twitter: @NewsNovumpr