08:57 uur 12-04-2023

DNP voor het eerst als deelnemer aanwezig op BAU – ‘s werelds toonaangevende handelsbeurs voor architectuur, materialen en systemen

– Bedrijf presenteert uiterst functionele en hoogwaardige decoratieve materialen –

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Dai Nippon Printing Co., Ltd. (DNP, TOKIO: 7912) en DNP Europa GmbH zijn verheugd bekend te maken dat we voor het eerst als deelnemer aanwezig zijn op BAU 2023. Dit evenement wordt gehouden van 17 tot 22 april op het terrein van Messe München.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230405005827/nl/

DNP Aluminum Decor Panel (Photo: Business Wire)

DNP Aluminum Decor Panel (Photo: Business Wire)

Onder het thema “Surface for Future Life Standard” presenteren we producten en oplossingen, waaronder technologie waarmee een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen worden gerealiseerd, en krachtige ontwerpmogelijkheden voor het creëren van comfortabele en weldadige woonomgevingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
DNP: Yusuke Kitagawa

+81-3-6735-0101

kitagawa-y3@mail.dnp.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr