11:44 uur 06-07-2023

DNP start de ontwikkeling en productie van encoderdisks die fabrieksautomatisering ondersteunen

Toepassing van eigen methoden en technologieën

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Dai Nippon Printing Co., Ltd. (DNP, TOKIO: 7912) start de ontwikkeling en productie van encoderdisks (ED) die intern worden toegepast in elektronische componenten die de positie, de bewegingsrichting en de draaihoek van industriële robots detecteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230702158605/nl/

Various types of Encoder Disks (Photo: Business Wire)

Various types of Encoder Disks (Photo: Business Wire)

Een ED is een disk waarop fijne schaalindelingen gegraveerd zijn. Deze disk, gemonteerd in de encoder, detecteert en controleert of industriële robots op correcte wijze bewegen en draaien.

DNP besloot om de ontwikkeling en productie van ED te starten. We zullen onze eigen sterke punten op gebied van nauwkeurigheid in dunne filmcoating en gespecialiseerde patroontechnologie combineren voor de ontwikkeling van een grote waaier displayproducten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
DNP: Yusuke Kitagawa, +81-3-6735-0101

kitagawa-y3@mail.dnp.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr