22:05 uur 06-04-2023

RQM+ benoemt Denise Wocko tot hoofd Global Client Portfolio Management

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– RQM+, ‘s werelds toonaangevende MedTech-dienstverlener, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Denise Wocko als hoofd van Global Client Portfolio Management. In haar nieuwe functie zal Wocko rechtstreeks samenwerken met RQM+-klanten om naadloze toegang te bieden tot de geïntegreerde diensten van het bedrijf, waaronder vergoedingen, klinische studies, laboratoriumtests en advies over regelgeving, die alle fasen van de productlevenscyclus ondersteunen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230406005550/nl/

Denise Wocko, RQM+ Head of Global Client Portfolio Management (Photo: Business Wire)

Denise Wocko, RQM+ Head of Global Client Portfolio Management (Photo: Business Wire)

“We hebben een ongelooflijke kans om het risico te verminderen van klanten die ons al 40 jaar vertrouwen voor het beheer van hun regelgevings- en kwaliteitsprocessen, door hen te helpen elke kritieke stap van het traject van hun product te doorlopen,” aldus Wocko.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Rob Pepper, +1.301.254.6100, rpepper@rqmplus.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr