17:47 uur 28-08-2023

RQM+™ neemt CRO Kottmann gevestigd in Duitsland over

Strategische overname breidt de Europese aanwezigheid van RQM+ uit, samen met haar mogelijkheden om end-to-end MedTech CRO-services van preklinische fasen tot commercialisering aan te bieden

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– RQM+, wereldleider op gebied van MedTech-services, kondigt de overname aan van CRO Kottmann, een vooraanstaande CRO (contract research organization) die bekend staat om haar uitstekende klantenservice, wetenschappelijk klinisch onderzoek en kwaliteit in de Duitse hoofdmarkt. Deze belangrijke zet is een verdere ondersteuning van RQM+’s gerichtheid op strategische groei en aanwezigheid in Europa en benadrukt haar overwicht in de groeiende context van MedTech.

De integratie van CRO Kottmann versterkt de geografische voetafdruk van RQM+ in globale operaties en verzekert volledige end-to-end support voor klanten, van preklinische fasen tot commercialisering van producten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Rob Pepper, RQM+

+1.301.254.6100

RPepper@rqmplus.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr