18:08 uur 25-10-2023

RQM+™ benoemt Eric Pauls tot Chief Customer Officer

PITTSBURGH–(BUSINESS WIRE)– RQM+, een internationale leider op gebied van MedTech-services, maakte vandaag de benoeming bekend van Eric Pauls tot chief customer officer, een onlangs in het leven geroepen senior executive-rol. Met de aandacht gericht op klantenervaring en klantentevredenheid, zal Pauls aan het hoofd staan van het internationale commercialisatieteam, om ervoor te zorgen dat de doelstellingen van de organisatie op de behoeften van klanten afgestemd zijn.

“Ik ben opgetogen dat ik bij het team van RQM+ mag aantreden om er mij te concentreren op het creëren van groeiende waarde voo onze klanten,” zegt Pauls. “Ik heb er alle vertrouwen in dat met een toegewijd team aan mijn zijde en een aanpak die op de klanten is gericht, wij verder toonaangevend zullen blijven in de sector van MedTech-services.”

Pauls, die vanuit Pittsburg actief is, heeft meer dan twee decennia ervaring op het vlak van executive sales en bedrijfsontwikkeling op zijn palmares, wat zal helpen om de huidige en toekomstige groei aan te zwengelen en verder te ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Deven Hennon, RQM+

+1 412-816-8118

DHennon@RQMplus.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr