12:54 uur 31-03-2023

Hai Robotics wint innovatieprijs voor bestaand product op Promat 2023

FREMONT, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Hai Robotics, een toonaangevende leverancier van intelligente magazijnautomatiseringsoplossingen, heeft de MHI Innovation Award voor de beste innovatie van een bestaand product gewonnen voor zijn A42T Autonomous Case-handling Robot (ACR). Deze prestigieuze prijs werd bekendgemaakt tijdens ProMat 2023, die op woensdag 22 maart in Chicago werd gehouden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230327005773/nl/

De MHI Innovation Award erkent Hai Robotics voor zijn baanbrekende werk bij de ontwikkeling van geavanceerde apparatuur voor automatisch opslag- en orderverzameloplossingen (ASRS) en bekroont de inzet van het bedrijf om het succes van zijn klanten te bevorderen met innovatieve en geavanceerde technologie.

De A42T ACR is de eerste installatie voor het transport van goederen die zich naar boven uitstrekt, zodat faciliteiten voorwerpen tot een hoogte van 10 meter kunnen opslaan, terwijl hij onafhankelijk blijft van enig opslagmedium. Het is een heel intelligent systeem in staat om de meeste maten en types bakken of containers, zelfs kartonnen dozen, op standaard industriële stellingen te verwerken. Vergelijkbare systemen vereisen vaak unieke en dure aangepaste precisiestructuren met beperkte bakopties om te kunnen functioneren. Maar de A42T ACR is een revolutionair robotontwerp waarmee installatie zich van hun oude starre ASRS-constructies kunnen ontdoen. Deze robot biedt maximale flexibiliteit, zoals gebruikelijk bij AMR- of AGV-technologie. Op deze manier kunnen installaties moderne magazijndichtheid bereiken en de verticale opslag maximaal benutten.

Deze prijs getuigt van Hai Robotics’ toewijding aan uitmuntendheid en zijn vermogen om intelligente automatiseringsoplossingen te leveren die bedrijven helpen de efficiëntie te verhogen, de kosten te verlagen, de opslagruimte te verkleinen en de algemene productiviteit te verbeteren.

“Wij zijn erg enthousiast over het winnen van de Innovation Award op ProMat 2023”, aldus Brian Zheng, CEO van Hai Robotics USA. “Deze prijs is een erkenning van het harde werk, de toewijding en de inzet van ons team om innovatie in de industrie te stimuleren. We zijn er trots op dat we het voortouw nemen in intelligente magazijnautomatisering en zetten ons in om geavanceerde oplossingen te leveren zodat onze klanten het vaandel blijven dragen.”

De tentoonstelling ProMat 2023 bracht vele duizenden industriële experts, professionals en bedrijven van over de hele wereld samen om de nieuwste technologieën, producten en oplossingen op het gebied van automatisering en materiaalbehandeling te presenteren. Het evenement is voor de deelnemers een ideale gelegenheid om nieuwe technologieën te ontdekken. Bezoekers konden de A42T ACR live meemaken waar deze een demonstratie gaf van 10 meter hoge bakkenpikkers vanaf een van de hoogste structuren die tijdens het evenement werden gebouwd.

“We zijn vereerd dat we deze prestigieuze prijs hebben ontvangen en we bedanken MHI voor het organiseren van zo’n uitzonderlijk evenement”, aldus Rebecca Lennartz, directeur marketing voor Hai Robotics USA. “We kijken ernaar uit om innovatie in de industrie te blijven stimuleren en bedrijven te helpen hun automatiseringsdoelen te halen.”

Over HAI Robotics

Hai Robotics is een toonaangevende wereldwijde leverancier van intelligente automatische opslag- en orderverzameloplossingen (ASRS). Zijn ASRS-oplossingen bieden moderne opslagdichtheid, waardoor de opslagruimte van hun klanten tot 75% kleiner wordt, de efficiëntie van de workflow tot 4x toeneemt, de nauwkeurigheid van het orderverzamelen tot 99,9+% wordt gemaximaliseerd en het aantal dagelijks uitgevoerde orders met meer dan 170% stijgt.

De Autonomous Case-handling Robots (ACR) vormen de belangrijkste apparatuur in zijn systemen. Deze robots maximaliseren het gebruik van verticale ruimte en beheren de opslag van goederen van meer dan 10 meter hoog. De oplossingen van het bedrijf zijn onafhankelijk van elk opslagmedium, zodat de ASRS met behulp van vrijwel elke standaard stellingstructuur kan worden gebouwd. De apparatuur beheert de meeste soorten en maten bakken, trays, kartonnen dozen en een breed scala aan containers en materialen.

Hai Robotics biedt intelligente ASRS-oplossingen voor toepassingen in de echte wereld.

Voor meer informatie over Hai Robotics en de A42T ACR, bezoek de website van het bedrijf op https://www.hairobotics.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

pr@hairobotics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr