19:43 uur 22-03-2022

HAI ROBOTICS presenteert geavanceerde ACR-systemen in de VS op MODEX 2022

Het bedrijf zal samen met internationale partners zijn ultra-flexibele, hoge-dichtheid magazijnautomatiseringsoplossing presenteren

FREMONT, Californië–(BUSINESS WIRE)– HAI ROBOTICS, de pionier in Autonomous Case-handling Robot (ACR) -systemen voor magazijnlogistiek, zal dit jaar zijn uiterst flexibele ‘totes-to-person’ magazijnautomatiseringsoplossing presenteren op de beurs MODEX 2022, stand C4585, in het Georgia World Congress Center in Atlanta van 28 tot 31 maart.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220322005619/nl/

HAI ROBOTICS' ACR systems will be showcased at Modex 2022. (Graphic: Business Wire)

HAI ROBOTICS’ ACR systems will be showcased at Modex 2022. (Graphic: Business Wire)

Met zijn robots, die ook door MHS, SVT Robotics, GreyOrange en Tompkins Robotics worden tentoongesteld, zal het bedrijf samen met zijn strategische partners laten zien hoe zijn state-of-the-art magazijntechnologie de wereldwijde toeleveringsketen aanvult.

Enkele dagen voor MODEX 2022 kondigde HAI ROBOTICS nieuwe samenwerkingsverbanden aan met Tompkins Robotics and Storage Solutions. Dankzij deze samenwerkingsverbanden kunnen de door HAI ROBOTICS ontwikkelde technologie en oplossingen worden toegepast in verschillende bedrijfstakken in Noord-Amerika.

Brian Reinhart, vice-president Sales en Marketing bij HAI ROBOTICS U.S., zei dat het bedrijf op de beurs een volledig inzicht in zijn betrokkenheid bij klanten, partners en de Amerikaanse markt zal tonen, na meer dan een jaar op de markt te zijn.

“Het is een zeer spannende tijd voor HAI ROBOTICS nu we onze expansie en groei in de VS voortzetten”, aldus Reinhart. “Om de markt zo goed mogelijk te bedienen en tegemoet te komen aan de wensen van onze eindgebruikers, ontwikkelen we een robuust, sterk en waardevol partnernetwerk.”

Reinhart, een veteraan in de goederenverwerkende industrie, verklaart: “We hebben in korte tijd diepe wortels geplant in de VS”.

Naast bestaande klanten en partners heeft HAI ROBOTICS een hoofdkantoor in de VS gevestigd in Fremont, CA en een volledig functioneel democenter opgezet met een gedecentraliseerde verkoop- en implementatiestrategie en medewerkers in 15 verschillende staten in het hele land.

Binnen de “ambitieuze doelstellingen van het bedrijf hebben het werven, aannemen en opleiden van getalenteerde mensen de hoogste prioriteit.” “We willen daar zijn waar we onze klanten het beste van dienst kunnen zijn. We zijn vastbesloten onze partners te voorzien van de beste producten, oplossingen en service” aldus Reinhart.

Beurzen

Het bedrijf stelt dit jaar onder meer twee types ACR-robots en een werkstation tentoon. Ze werden ontworpen om het volledige potentieel van orderverwerkingsefficiëntie, inzetflexibiliteit en schaalbaarheid in een ‘goods-to-person’ orderverwerkingscontext uit te diepen.

De HAIPICK A42T-robot die zal worden getoond, is een evolutie van de IFOY 2021 die voor het bedrijf de titel ‘Best in Intralogistics’ in de wacht sleepte. Met een telescopische heffunctie waardoor de pickhoogte flexibel kan worden aangepast, kan hij bakken (totes of dozen) verwerken op een opslaghoogte van 0,28 tot 10 meter.

De robot kan 8 ladingen vervoeren om in één bewegin goods-to-person werkstations te voeden en zonder belemmeringen tussen verschillende opslaggebieden pendelen.

De HAIPICK A3 vorkhefrobot is een nieuwe uitvinding die naast de opslag in bakken op andersoortige magazijnscenario’s is gericht. De robot is geschikt voor goederen die geen container nodig hebben, zoals banden, trays en platen die met een vork van onderaf kunnen worden opgetild. Het vorkhefontwerp heeft als bijkomend voordeel dat de opslagdichtheid toeneemt, omdat de ruimte tussen aangrenzende bakken kan worden verkleind. Dit type robot past goed bij werkomgevingen met een strikte controle op stof, statische elektriciteit en vervuiling.

Naast de hoge flexibiliteit presteren de HAIPICK-robots beter dan andere goederentransportrobots, omdat elke centimeter onder het plafond beschikbaar is voor opslag. Het is echter het teamwork met het door HAIPORT aangedreven werkstation dat de doorvoercapaciteit van een magazijn maximaliseert.

Een door HAIPORT-aangedreven werkstation, dat zowel in- als out-bound orders kan afhandelen, bestaat uit de samenwerking tussen HAIPICK-robots, HAIPORT en transportbanden. HAIPORT is een automatische laad- en losmachine waaraan ACR-robots en transportbanden kunnen worden gekoppeld. Op een door HAIPORT aangedreven werkstation worden meerdere ladingen bakken of dozen gelost van de HAIPICK-robots aan de invoerzijde van de HAIPORT. Vervolgens worden ze op de transportbanden gezet voor sortering per systeemorder en verplaatst naar de uitvoerzijde van de HAIPORT, waar ze door robots worden opgehaald voor de volgende ronde orderverwerking.

Het door HAIPORT aangedreven werkstation is geschikt voor middelgrote tot grote magazijnen met een hoge verwerkingscapaciteit van ten minste 400 bakken per uur. De machine kan tot 600 bakken per uur leveren aan een operator. Het werkstation is geschikt voor uitgebreide opslagscenario’s waarin middelgrote en kleine bakken worden gebruikt, zoals bij grondstoffen, kleine elektronica, kleding, medicijnen, detailhandel en 3PL-sectoren met een groot aantal SKU’s.

OVER HAI ROBOTICS

HAI ROBOTICS, een pionier op het gebied van Autonomous Case-handling Robotic (ACR)-systemen, zet zich in om te voorzien in efficiënte, intelligente, flexibele en op maat gemaakte magazijnautomatiseringsoplossingen door middel van robottechnologie en AI-algoritmen. Het bedrijf heeft tot doel waarde te creëren voor elke fabriek en elk logistiek magazijn. Het HAIPICK ACR-systeem, onafhankelijk ontwikkeld in 2015, is ‘s werelds eerste in zijn soort.

HAI ROBOTICS, opgericht in 2016 in Shenzhen, China, heeft kantoren in de VS, Europa, Japan, Zuidoost-Azië, Hongkong en Taiwan en levert aan klanten uit meer dan 30 landen en regio’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Anna Zhao, PR Manager
+86 186 8239 6077

anna.zhao@hairobotics.com
www.hairobotics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr