22:59 uur 29-03-2023

Nasdaq feleciteert Signifier Medical Technologies voor het behandelen van 10.000 patiënten met eXciteOSA, een dagtherapie voor slaapapneu

BOSTON & LONDON–(BUSINESS WIRE)– Signifier Medical Technologies LLC (“Signifier” of het “Bedrijf”), een medisch technologiebedrijf gevestigd in Boston, kondigt aan dat sinds de commerciële lancering in 2021 van eXciteOSA, de enige dagtherapie voor ademhalingsstoornissen tjdens de slaap die door FDA is goedgekeurd, meer dan 10.000 patiënten hiermee werden behandeld. Nasdaq erkende deze mijlpaal door Signifier Medical te feliciteren op de Nasdaq Tower in het hartje van Times Square, in New York.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230329005436/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Akhil Tripathi, medeoprichter van Signifier en CEO, verklaart: “Dit is een moment om trots op te zijn, nu we weten dat onze therapie op het leven van zoveel patiënten een positieve impact heeft gehad.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Jay Cranston

Signifier Medical Technologies Inc

jay.c@signifiermedical.com

Investeerders en partners:

Ekin Sezgen

Signifier Medical Technologies Inc

ekin.s@signifiermedical.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr