15:08 uur 28-03-2023

SimCorp verenigt zich met FlexTrade om nieuwe EMS-ecosysteempartner toe te voegen

Klanten van SimCorp kunnen nu naadloos FlexTrade’s multi-asset Execution Management System (EMS)-oplossing FlexTRADER inzetten, naast het beleggingsbeheerplatform SimCorp Dimension®.

LONDEN & KOPENHAGEN, Denemarken–(BUSINESS WIRE)– SimCorp, een onafhankelijke aanbieder van oplossingen voor beleggingsbeheer, is een partnerschap aangegaan met FlexTrade Systems, een wereldleider in hoogwaardige multi-asset order-executiebeheersystemen (EMS), om SimCorp’s Order Management System (OMS) uit te breiden met de cross-asset EMS-functionaliteit van FlexTrade’s FlexTRADER EMS.

Dit partnerschap komt tegemoet aan de toenemende vraag van handelsteams naar naadloze integratie en collaboratieve werkstromen tussen hun OMS- en EMS-oplossingen. De integratie zal helpen de handelsactiviteiten te optimaliseren en te voldoen aan de verplichtingen inzake optimale uitvoering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Iain Smith

Iain.Smith@flextrade.com
O: +44 20 3757 9311 x 9311

Check out our twitter: @NewsNovumpr