19:56 uur 28-03-2023

Quectel lanceert KG100S-module voor Amazon Sidewalk en brengt geavanceerde connectiviteitsoplossingen naar klanten

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, en Amazon Sidewalk, een laag-bandbreedte, lange afstand draadloos netwerk voor IoT-apparaten, hebben vandaag een partnerschap aangekondigd om geavanceerde connectiviteitsoplossingen aan klanten te leveren. De Quectel KG100S-module en een portfolio van bijpassende antennes zullen volledig compatibel zijn met Amazon Sidewalk, waarbij het lanceren en onderhouden van verbonden IoT-apparaten en -oplossingen sneller, eenvoudiger en goedkoper wordt. De module is ontworpen om continue connectiviteit te bieden aan apparaten die zich buiten het bereik van typische IoT-netwerken in huis bevinden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230328005095/nl/

Quectel Launches KG100S module for Amazon Sidewalk to Bring Advanced Connectivity Solutions to Customers. (Photo: Business Wire)

Quectel Launches KG100S module for Amazon Sidewalk to Bring Advanced Connectivity Solutions to Customers. (Photo: Business Wire)

De KG100S is een laagvermogen kosteneffectieve module in LGA-form factor-ontwerp, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van Amazon Sidewalk-toepassingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Phil Rawcliffe, Head of Communications

phil.rawcliffe@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr