17:19 uur 03-01-2023

Quectel kondigt ultracompacte LTE Cat.1 bis-module aan voor midrange IoT-toepassingen

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde aanbieder van IoT-oplossingen, heeft de lancering aangekondigd van de nieuwste toevoeging aan zijn LTE-moduleportfolio, de industriële EG800Q-EU LTE Cat.1 bis draadloze communicatiemodule. De EG800Q-EU is een ultracompacte module in LGA-vormfactor, biedt meer flexibiliteit in IoT-ontwerpen en maakt een breder scala aan IoT-use-cases mogelijk, met name voor groottegevoelige toepassingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230103005128/nl/

EG800Q-EU - ultra-compact, high-performance Cat.1 bis solution (Graphic: Business Wire)

EG800Q-EU – ultra-compact, high-performance Cat.1 bis solution (Graphic: Business Wire)

Gebaseerd op de Qualcomm® QCX216 LTE IoT-modem van Qualcomm Technologies Inc., is de EG800Q-EU een LTE-only module voor klanten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Israël met een LTE FDD-banddekking van B1/ 3/ 5/ 7/ 8/ 20/ 28.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Phil Rawcliffe, hoofd Communications

phil.rawcliffe@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr