10:41 uur 22-03-2023

Een nieuwe prestigieuze wetenschappelijke publicatie van Carbios, markeert de uitbreiding van zijn onderzoek naar andere kunststoffen

  • De publicatie in Chemical Reviews, een van de 10 meest invloedrijke wetenschappelijke tijdschriften ter wereld, markeert een keerpunt voor Carbios in de zoektocht naar enzymen om andere kunststoffen dan PET en PLA af te breken
  • Door samen te werken met het Biotechnologisch Instituut van Toulouse (TBI1) en de Universiteit van Bordeaux, brengt Carbios verschillende expertisegebieden samen om de circulariteit van kunststoffen te bevorderen

CLERMONT-FERRAND, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Carbios (Euronext Growth Paris: ALCRB) (Paris:ALCRB), een pionier in de ontwikkeling en industrialisatie van biologische technologieën om de levenscyclus van kunststoffen en textiel opnieuw uit te vinden, kondigt de publicatie aan van een artikel met de titel “De kracht van enzymen voor de afbraak van kunststoffen” in Chemical Reviews, een van de 10 meest invloedrijke wetenschappelijke tijdschriften ter wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CARBIOS
Melissa Flauraud
Persbetrekkingen

melissa.flauraud@carbios.com

Benjamin Audebert
Investeerdersrelaties

contact@carbios.com
+33 (0)4 73 86 51 76

Persbetrekkingen (Europe)
Iconic
Marie-Virginie Klein

mvk@iconic-conseil.com
+33 (0)1 44 14 99 96

Persbetrekkingen (U.S.)
Rooney Partners
Kate L. Barrette

kbarrette@rooneyco.com
+1 212 223 0561

Persbetrekkingen (DACH)
MC Services
Anne Hennecke

carbios@mc-services.eu
+49 (0)211 529 252 22

Check out our twitter: @NewsNovumpr