18:39 uur 20-03-2023

Nieuwe Battery Cycler Microcalorimeter-oplossing van Waters versnelt testen in de praktijk van maanden naar weken

Nieuwsoverzicht:

  • De nieuwe Battery Cycler Microcalorimeter-oplossing verzamelt tot zes keer meer gegevens dan andere in de handel verkrijgbare calorimeters.i
  • Geïntegreerde real-time data-analyse versnelt de validatie van batterijveiligheid, -kwaliteit en -prestatietesten tot wel 75%.ii
  • Er kunnen maximaal 12 batterijen tegelijk worden getest voor laad-ontlaad- en thermische tests om experimenten in meerdere configuraties te ontwerpen.

PHILADELPHIA–(BUSINESS WIRE)– PITTCON 2023 — Waters Corporation (NYSE:WAT) heeft vandaag een nieuwe Battery Cycler Microcalorimeter-oplossing van zijn TA Instruments™-divisie aangekondigd voor karakterisering met hoge resolutie van batterijcellen. De combinatie van instrument en software maakt niet-destructief testen mogelijk onder realistische bedrijfsomstandigheden en verkort de experimenttijd aanzienlijk van maanden tot weken, terwijl zo tegelijkertijd doorslaggevende inzichten worden geboden voor een grotere batterij-efficiëntie, -veiligheid en -stabiliteit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230320005274/nl/

New Battery Cycler Microcalorimeter Solution from Waters' TA Instruments Division accelerates validation testing of battery safety, quality, and performance by up to 75%. The hardware-software combination accepts up to 12 batteries simultaneously for charge-discharge and thermal testing allowing scientists to design experiments in multiple configurations. (Photo: Business Wire)

New Battery Cycler Microcalorimeter Solution from Waters’ TA Instruments Division accelerates validation testing of battery safety, quality, and performance by up to 75%. The hardware-software combination accepts up to 12 batteries simultaneously for charge-discharge and thermal testing allowing scientists to design experiments in multiple configurations. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Janice Foley

Senior Manager, Public Relations

Waters Corporation

janice_foley@waters.com
+1 617-823-5555

Check out our twitter: @NewsNovumpr