15:32 uur 20-03-2023

Waters introduceert het volgende generatie Alliance iS HPLC-systeem om tot 40% van de veelvoorkomende laboratoriumfouten te verminderen

Nieuwsoverzicht:

  • Het Waters™ Alliance™ iS hoogwaardige vloeistofchromatografie-systeem (HPLC) geeft een nieuw graad van eenvoud en instrumentintelligentie in QC-analyses en helpt laboratoria om tot 40% van de veelvoorkomende fouten te elimineren.
  • HPLC-systeem van de volgende generatie in combinatie met Waters Empower™ Chromatografiesoftware en eConnect™ HPLC-kolommen om laboratoria te helpen operationele risico’s te beheren, verstoringen te beperken en de algehele productiviteit te verhogen.
  • Het gebruiksvriendelijke touchscreen biedt een intuïtieve bediening en controles van de gezondheid van het systeem, samen met begeleide probleemoplossing en onderhoud om analisten te helpen de deadlines voor productreleases te halen.

PHILADELPHIA–(BUSINESS WIRE)– PITTCON 2023 Waters Corporation (NYSE:WAT) introduceerde vandaag Alliance iS, de nieuwe generatie van het intelligente HPLC-systeem, ontworpen om het nalevingsrisico te verminderen door een nieuwe graad van proactieve foutdetectie, probleemoplossing en gebruiksgemak toe te voegen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230320005174/nl/

The new Waters Alliance iS HPLC System is an intuitively simple, rugged, and reliable high performance liquid chromatograph designed specifically for the pharmaceutical quality control (QC) laboratory. The instrument makes QC laboratories more efficient by reducing common errors that cause up to 40% of failed sample sets and subsequent out-of-specification results, re-tests and investigations. (Photo: Business Wire)

The new Waters Alliance iS HPLC System is an intuitively simple, rugged, and reliable high performance liquid chromatograph designed specifically for the pharmaceutical quality control (QC) laboratory. The instrument makes QC laboratories more efficient by reducing common errors that cause up to 40% of failed sample sets and subsequent out-of-specification results, re-tests and investigations. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian J. Murphy

PR-manager, Bedrijfscommunicatie

Waters Corporation

brian_j_murphy@waters.com
+1 508-482-2614

Check out our twitter: @NewsNovumpr