17:06 uur 13-03-2023

DC Administration Services accepteert aanvragen voor lidmaatschap van niet-handelaarscomités voor 2023

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– DC Administration Services, Inc. (DCAS) wil alle geïnteresseerde leden van ISDA uitnodigen om te solliciteren naar een positie als Non-dealer Committee Member van de Determinations Committee voor de betreffende regio.

Partijen die zich kandidaat willen stellen voor een dergelijke positie dienen zorgvuldig een uitgevoerde Non-dealer Committee Participation Letter door te nemen en in te dienen vóór 17.00 uur (New Yorkse tijd) op donderdag 16 maart 2023.

Voor meer informatie over de procedure en om het formulier van de Non-dealer Committee Participation Letter te downloaden, ga naar https://www.cdsdeterminationscommittees.org/about-dc-committees/constitution-of-the-determinations-committees/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vragen:

Orlando Figueroa

orlando.figueroa@citadelspv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr