16:08 uur 18-04-2022

DC Administration Services kondigt ISDA-bepalingscommissies 2022 aanvraagproces aan

Aanvragen voor lidmaatschap van non-dealercommissie voor 2022

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– DC Administration Services, Inc. (DCAS) nodigt alle geïnteresseerde leden van ISDA uit om te solliciteren naar een functie als lid van het Non-dealer Committee van de Bepalingscommissie voor de relevante regio.

Partijen die op een dergelijke functie willen solliciteren, dienen een ondertekende Participatiebrief van het Non-dealer Committee zorgvuldig door te nemen en in te dienen vóór 17.00 uur (New Yorkse tijd) op vrijdag 22 april 2022.

Ga voor meer informatie over het proces en om het formulier van de Participatiebrief van de Non-dealer Committee te downloaden naar https://www.cdsdeterminationscommittees.org/about-dc-committees/constitution-of-the-determinations-committees/.

DC Administration Services Announces ISDA Determinations Committees 2022 Application Process

Non-dealer Committee Membership applications for 2022

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– DC Administration Services, Inc. (DCAS) would like to invite all interested Members of ISDA to apply for a position as a Non-dealer Committee Member of the Determinations Committee for the relevant region.

Parties wishing to apply for such a position should carefully review and submit an executed Non-dealer Committee Participation Letter by 5pm (New York time) on Friday, April 22, 2022.

For more information on the process and to download the form of the Non-dealer Committee Participation Letter, please visit https://www.cdsdeterminationscommittees.org/about-dc-committees/constitution-of-the-determinations-committees/.

Contacts

Orlando Figueroa

orlando.figueroa@citadelspv.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr