12:17 uur 08-03-2023

Huawei’s John Gao: Breng 5.5G in de realiteit, bouw een betere intelligente wereld

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Op het Mobile World Congress (MWC) Barcelona 2023 organiseerde de GSMA de “To Infinity and Beyond with 5G-Advanced” conferentiesessie als onderdeel van de 5G Futures Summit. Tijdens de sessie hield John Gao, President van Huawei 5.5G Domain, een keynote speech met de titel “Breng 5.5G in de realiteit, bouw een betere intelligente wereld”. Hij besprak hoe de steeds sterkere netwerkmogelijkheden van 5.5G de investeringen van exploitanten zal beschermen en tegelijkertijd zakelijke waarde zal creëren. 10 Gbps downlink, 1 Gbps uplink, en deterministische ervaring zullen de gebruikerservaring en netwerkmogelijkheden voor use cases in de XR metaverse, FWA, en toB industrie aanzienlijk verbeteren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230307006087/nl/

John Gao, President of Huawei 5.5G Domain, delivering a keynote speech (Photo: Business Wire)

John Gao, President of Huawei 5.5G Domain, delivering a keynote speech (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Xu Jing, Huawei Technologies Co., Ltd, xujing70@huawei.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr