13:20 uur 02-03-2023

Op weg naar het tijdperk van het Metaverse: du VAE en Huawei ondertekenen memorandum van overeenstemming over strategische samenwerking op het gebied van 5.5G

BARCELONA, ​​Spanje–(BUSINESS WIRE)– Tijdens het Mobile World Congress (MWC) Barcelona 2023 ondertekenden du, onderdeel van Emirates Integrated Telecommunications Company (EITC), en Huawei een memorandum van overeenstemming over strategische samenwerking op het gebied van 5.5G, hetgeen een nieuwe fase in hun langdurige samenwerking inluidt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230301005901/nl/

du UAE and Huawei signing MOU (Photo: Business Wire)

du UAE and Huawei signing MOU (Photo: Business Wire)

Als een van de snelstgroeiende telecommunicatiebedrijven in de VAE werkt du nauw samen met Huawei en levert het bedrijf uitstekende prestaties op het gebied van de 5G-netwerkbeleving en serviceontwikkeling, waarmee het bedrijf een groot deel van de markt in het Midden-Oosten verovert. Met deze samenwerking versterken du en Huawei hun samenwerking op het gebied van 5.5G-innovatie, inclusief technologische innovatie en E2E-netwerkevolutie, om du te helpen de gebruikersbeleving voortdurend te verbeteren en het voortouw te nemen op het gebied van 5.5G-ontwikkeling in de VAE.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. 

Contacts

Xu Jing, Huawei Technologies Co., Ltd, xujing70@huawei.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr