20:31 uur 07-03-2023

AlertEnterprise ontvangt LenelS2-fabriekscertificering onder het LenelS2 OpenAccess Alliance Program

AlertEnterprise’s Guardian maakt verbinding met het OnGuard®-beveiligingssysteem voor toegangscontrole van LenelS2

FREMONT, Calif.–(BUSINESS WIRE)– AlertEnterprise heeft vandaag aangekondigd dat het de LenelS2-fabriekscertificering heeft ontvangen en zich heeft aangemeld bij het LenelS2 OpenAccess Alliance Program (OAAP). Guardian van AlertEnterprise maakt verbinding met het OnGuard®-toegangscontrolesysteem en biedt realtime cyberfysieke beveiligingscontroles die een basis en gevalideerd recept vormen voor Zero Trust om organisaties en hun personeel te beschermen in het nieuwe normaal.

“AlertEnterprise heeft de vereiste fabriekstests bij LenelS2 voltooid om de functionaliteit van zijn interface met het OnGuard-systeem te valideren. Dit komt gebruikers ten goede doordat ze hun huidige OnGuard-systeem kunnen gebruiken en toegang tot de werkplek kunnen integreren met behulp van AlertEnterprise Guardian Physical Identity Access Management, Visitor Management en Insider Threat Intelligence,” aldus John Marchioli, OAAP Product Management, LenelS2.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Willem Ryan

SVP, Marketing & Communications

AlertEnterprise

510-440-0840

media@alertenterprise.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr