22:34 uur 01-06-2023

AlertEnterprise stelt Greg Tomb aan als lid van de Raad van Bestuur

Voormalige voorzitter van SAP® SuccessFactors® en executive van Google Cloud wordt lid van de Raad van Bestuur

FREMONT, Calif.–(BUSINESS WIRE)– AlertEnterprise, de enige provider van oplossingen op basis van AI voor het beveiligen en automatiseren van volledig personeelsbeheer, kondigt met genoegen aan dat Greg Tomb, een doorwinterde technologie-executive, de Raad van Bestuur komt vervoegen. Tomb brengt een rijke ervaring in het leiden van toonaangevende software- en cloudorganisaties, waaronder zijn vooraanstaande rol bij SAP, voorzitter van SAP SuccessFactors, executive functies bij Google Cloud en Zoom.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230601005401/nl/

Greg Tomb, former SAP® SuccessFactors® President and Google Cloud and Zoom executive joins AlertEnterprise's board of directors. (Photo: Business Wire)

Greg Tomb, former SAP® SuccessFactors® President and Google Cloud and Zoom executive joins AlertEnterprise’s board of directors. (Photo: Business Wire)

“We heten Greg Tomb graag welkom bij onze gewaardeerde Raad van Bestuur. Zijn uitgebreide ervaring in vooruitstrevende innovatie en groei in de HR-, beveiliging- en Enterprise Software-markt zal van onschatbare waarde zijn, omdat wij verder oplossingen aanbieden die zorgen voor ongelooflijke personeelservaringen, de productiviteit en de veiligheid bevorderen, en niet in het minst onze klanten helpen om levens te redden,” zegt Jasvir Gill, CEO en oprichter van AlertEnterprise.

Door aan te treden in de Raad van Bestuur van AlertEnterprise kan Greg zijn uitgebreide ervaring aanwenden om hun strategische visie verder te drijven. “Via het platform van AlertEnterprise kunnen klanten hun kritieke investeringen in technologieplatformen zoals SAP, Oracle, Workday en ServiceNow aanzwengelen. Verder vereenvoudigt dit platform de aanwerving en afdanking van personeel, bovenop een omvattend loopbaan- en personeelsbeheer. Deze aanpak vermindert niet alleen de kosten, maar het beperkt ook in grote mate risico’s zoals bedreigingen van insiders. Op die manier transformeert het beveiliging van een kostenplaats in een heus strategisch bedrijfsmiddel.”

Over AlertEnterprise

AlertEnterprise is een toonaangevende provider van oplossingen op basis van AI die instaan voor een veiliger traject van aanwerving tot pensioen. De hoofdzetel van AlertEnterprise is gevestigd in Fremont, California. AlertEnterprise stelt organisaties in staat om de volledige personeelservaring te automatiseren, te beveiligen en proactief te beheren, met geïntegreerde naleving van voorschriften, veiligheid en privacy van gegevens. Het Guardian-platform van AlertEnterprise is een app gebaseerd op SAP, met gecertificeerde integratie met SAP SuccessFactors en SAP Fieldglass.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Willem Ryan

media@alertenterprise.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr