22:15 uur 06-03-2023

rf IDEAS lanceert end-to-end FIDO2-identificatieoplossing met IDmelon

SCHAUMBURG, Ill.–(BUSINESS WIRE)– rf IDEAS, een toonaangevende fabrikant van identificatielezers voor authenticatie en logische toegang, kondigt met genoegen de release aan van het rf IDEAS FIDO2 Passwordless Platform, mogelijk gemaakt door IDmelon. Deze volledige oplossing zorgt voor naadloze, wachtwoordloze authenticatie van bestaande inloggegevens door ze van de ene op de andere dag om te zetten in FIDO2-beveiligingssleutels.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230306005281/nl/

FIDO2 bevrijdt organisaties van wachtwoordbeheer en risico’s

Bijna 90% van de datalekken is te wijten aan gestolen wachtwoorden of menselijke fouten. Oplossingen voor eenmalige aanmelding zonder wachtwoord helpen deze uitdaging aan te gaan, en migratie naar veiligere inloggegevens voorziet uw team van een solide verdedigingsmechanisme.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Forsberg

P: 224-236-0270 x 1479

E: mforsberg@rfIDEAS.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr