17:35 uur 02-03-2023

Traditionele laagspanningsvoedingscomponenten van Eaton zeer geschikt voor aankomende hybride en volledige EV-apparatuur

GALESBURG, Mich.–(BUSINESS WIRE)– Eaton, een bedrijf op het gebied van intelligent energiebeheer, heeft vandaag aangekondigd dat zijn Vehicle Group zijn reeks aanpasbare elektrische laagspanningscomponenten aanbiedt die voldoen aan de groeiende stroom- en besturingsvereisten voor off-highway-toepassingen, waaronder de bouw- en landbouwsector. Het laagspanningsproductportfolio van Eaton zal te zien zijn op de bouwbeurs CONEXPO-CON/AGG van 14 t/m 18 maart in Las Vegas.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230302005189/nl/

Eaton’s eMobility business offers low-voltage power conversion, power distribution and protection and mobile wireless controls for construction and agriculture applications, including both internal combustion and electrified vehicles. (Graphic: Business Wire)

Eaton’s eMobility business offers low-voltage power conversion, power distribution and protection and mobile wireless controls for construction and agriculture applications, including both internal combustion and electrified vehicles. (Graphic: Business Wire)

“Er zijn trapsgewijze vereisten om stikstofoxiden en deeltjes in de bedrijfswagenruimte te verminderen en de verwachting is dat het off-highway-segment in de nabije toekomst aan soortgelijke voorschriften zal moeten voldoen,” aldus Craig Pytel, productmanager, Vehicle Controls & Wireless, de eMobility-tak van Eaton.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Nellenbach

thomasjnellenbach@eaton.com
(216) 333-2876 (cell)

Check out our twitter: @NewsNovumpr