16:41 uur 02-03-2023

Engage Media Server van Radisys vult de Kontron Transportation Product Portfolio aan voor bedrijfskritische diensten

De toonaangevende mediaserver ondersteunt unieke gespreksafhandelingseisen in Kontron Transportation’s bedrijfskritische productserie

HILLSBORO, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Radisys® Corporation, een wereldwijde leider van open telecomoplossingen, kondigde aan dat Kontron Transportation, een wereldwijd toonaangevende leverancier van speciale end-to-end communicatieoplossingen voor bedrijfskritische netwerken, heeft gekozen voor de Engage Media Server van Radisys als aanvulling op de eigen mission critical (MCX) productsuite. De oplossing van Radisys biedt een uitgebreid en naadloos mediabeheer dat de activiteiten van Kontron Transportation zal stroomlijnen en de efficiëntie zal verhogen, terwijl een veilige en betrouwbare audiotransmissie tussen spoorwegverkeersleiders en treinbestuurders wordt gegarandeerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nereus voor Radisys

Matt Baxter, +1-503-619-0505

radisys@nereus-worldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr