21:56 uur 22-02-2023

Radisys kondigt de beschikbaarheid aan van de eerste 17-compatibele 5G NR-oplossing sectorrelease

Connect RAN 5G Software biedt ondersteuning voor geavanceerde 5G-functies die alomtegenwoordige 5G-connectiviteit en ongekende toegang tot diensten mogelijk maken

HILLSBORO, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Radisys® Corporation, een wereldwijde leider in open telecomoplossingen, kondigde vandaag zijn Release 17-compatibele 5G NR-softwareoplossing aan, die zijn bekroonde Release 16-software uitbreidt met geavanceerde functies zoals niet-terrestrische netwerken (NTN) en geïntegreerde toegang en backhaul (IAB) die de dekkingsmogelijkheden voor 5G-netwerken uitbreiden. Release 17 relay node en satelliettoegangsmogelijkheden zullen de wereldwijde beschikbaarheid van cellulaire diensten verbeteren, door de toegankelijkheid van snelle en betrouwbare 5G-connectiviteit voor onbediende en onderbediende gebieden te vergroten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nereus voor Radisys

Matt Baxter, +1-503-619-0505

radisys@nereus-worldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr