20:35 uur 01-03-2023

Athena Cosmetics, Inc., moederbedrijf van RevitaLash® Cosmetics, behaalt nieuwe overwinning in de strijd tegen namaak

Online schoonheidsverzorgings- en parfumeriebedrijf stopt wereldwijd met de verkoop van RevitaLash® Cosmetics-producten

VENTURA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Athena Cosmetics, Inc., moederbedrijf van RevitaLash® Cosmetics, is er trots op een nieuwe overwinning tegen vervalsers te kunnen aankondigen. Nadat Athena Cosmetics illegale namaak van de kwaliteitsproducten van RevitaLash Cosmetics had ontdekt op de webwinkel Perfume’s Club (perfumesclub.com) van de retailer, heeft het bedrijf snel juridische stappen ondernomen tegen de webwinkelier en met succes de leverancier van de namaakproducten achterhaald.

Na een strijd van bijna een jaar heeft Perfume’s Club ermee ingestemd de verkoop van producten van het merk RevitaLash® Cosmetics wereldwijd onmiddellijk te staken en zich in de toekomst van de verkoop van deze producten te onthouden. Perfume’s Club heeft niet alleen alle inhoud met betrekking tot RevitaLash® van de website verwijderd, maar ook de bron van de namaakproducten geïdentificeerd als de online groothandel Alito S.R.O. uit Tsjechië.

“Dit is niet alleen een overwinning voor ons bedrijf, maar voor alle merken waarvan de intellectuele eigendom online wordt geschonden. Het is een duidelijk signaal dat detailhandelaren verantwoordelijkheid moeten nemen voor de acties van hun externe verkopers en meer moeten doen om namaak op hun sites te voorkomen,” aldus Lori Jacobus, president van Athena Cosmetics. “We zijn trots op ons team dat zich onvermoeibaar inzet voor de bescherming van ons merk.”

Deze overwinning op een van Europa’s grootste parfumeriewebwinkels bevestigt het streven van RevitaLash Cosmetics naar merkbescherming. Het vertrouwen van de consument wordt geschaad wanneer schijnbaar gerenommeerde online retailers onveilige vervalsingen verkopen die buiten de regelgeving vallen.

“Voor Athena Cosmetics is veiligheid prioriteit nummer één”, aldus Michael Brinkenhoff, M.D, oprichter en CEO van Athena Cosmetics. “Daarom zetten wij ons in om de verkoop van namaakproducten van RevitaLash Cosmetics® en op de ‘zwarte markt’ te stoppen en het welzijn van klanten te verzekeren door elk gekocht product op veiligheid te testen in overeenstemming met alle toepasselijke regelgeving.”

Het wordt ten zeerste aanbevolen dat klanten winkelen bij revitalash.com of een erkende wederverkoper om potentieel gevaarlijke vervalsingen of geknoei met producten te voorkomen. Wees ervan verzekerd dat u bij aankoop bij Athena Cosmetics alleen producten van topkwaliteit in originele staat krijgt. Voor meer informatie over hoe u namaakproducten en websites kunt herkennen, gaat u naar https://www.revitalash.com/pages/counterfeit-product en bekijk de lijst van geautoriseerde verkopers van het bedrijf op https://www.revitalash.com/pages/authorized-dealers.

Over RevitaLash® Cosmetics

RevitaLash® Cosmetics is een wereldwijde leider in het ontwikkelen van geavanceerde wimper-, wenkbrauw- en haarverzorgingsproducten. De collectie van het in 2006 opgerichte bedrijf omvat de bekroonde RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner en RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner, en is verkrijgbaar in dokterspraktijken, spa’s, salons, online en in gespecialiseerde winkels in meer dan 70 landen. Met zijn Eternally Pink® missie, steunt RevitaLash® Cosmetics non-profit borstkankerinitiatieven en doneert een deel van de opbrengst aan onderzoeks- en voorlichtingsinitiatieven, waarmee ze het hele jaar door iets terugdoen voor de borstkankergemeenschap, niet alleen in oktober. Ga voor informatie naar www.revitalash.com. [RevitaLash® Advanced en RevitaLash® Advanced Sensitive zijn niet verkrijgbaar in Californië]

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

revitalash@behrmanpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr