22:00 uur 26-01-2023

RevitaLash® Cosmetics boekt opnieuw een grote overwinning in rechtszaak tegen vervalsers

VENTURA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Een federale rechtbank heeft opnieuw een grote overwinning toegekend aan Athena Cosmetics, Inc. (moederbedrijf van RevitaLash® Cosmetics) in haar strijd tegen verkopers van namaakproducten AMN Distribution, Inc. en Moishe Newman.

Deze zaak vestigt de aandacht op de website van de beklaagden genaamd BrushExpress, evenals op tal van winkels op eBay en andere online marktplaatsen die zij onder verschillende aliassen exploiteren. In een eerdere uitspraak stelde de federale rechtbank vast dat de beklaagden zich bezighielden met handelsmerkinbreuk waarbij gebruik werd gemaakt van namaak, en een schikkingsovereenkomst schonden die was ondertekend toen Athena hen voor het eerst betrapte op het verkopen van namaakproducten.

In deze laatste uitspraak beval de rechtbank de beklaagden om meer dan $ 1,1 miljoen aan schadevergoeding te betalen aan Athena Cosmetics. De rechtbank oordeelde onder meer dat de verdachten aanzienlijke schade hebben toegebracht door namaakgoederen te verkopen en de schikkingsovereenkomst te schenden.

“We zijn verheugd dat de federale rechtbank de aanzienlijke schade heeft erkend die wordt veroorzaakt door deze namaakproducten en de flagrante minachting van de beklaagden voor zowel ons intellectueel eigendom als de veiligheid van de consument,” aldus Michael Brinkenhoff, M.D., CEO van Athena Cosmetics, Inc. “Athena Cosmetics zal alle nodige stappen blijven nemen om ons merk te beschermen en ervoor te zorgen dat consumenten erop kunnen vertrouwen dat ze authentieke RevitaLash Cosmetics-producten kopen die presteren zoals beloofd.”

Het identificeren van vervalste RevitaLash® Cosmetics-producten kan moeilijk zijn, omdat deze imitaties vaak vakkundig zijn gemaakt om er echt uit te zien. Door te controleren op belangrijke details zoals ontbrekende krimpfolie, penetrante geuren, verkleurde of plakkerige productformules, beschadigde/vervallen dozen (of helemaal geen doos) of ontbrekende voorraadcontrolenummers, kunt u bepalen of een bepaald product al dan niet echt is. Let bovendien op spelfouten die vaak kunnen wijzen op een nepartikel. Voor uw veiligheid en gemoedsrust kunt u het best rechtstreeks bij revitalash.com of een geautoriseerde wederverkoper kopen. Als u twijfels of vermoedens heeft over de authenticiteit van uw aankoop, of als u wilt controleren of een wederverkoper een authentiek product aanbiedt, neem dan contact op met het klantenserviceteam van RevitaLash® Cosmetics door te bellen naar 877-909-5274 of door een e-mail te sturen naar customercare@revitalash.com.

Over RevitaLash® Cosmetics

RevitaLash® Cosmetics is een wereldleider in het ontwikkelen van geavanceerde wimper-, wenkbrauw- en haarverfraaiingsproducten. De collectie, opgericht in 2006, omvat de bekroonde RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner en RevitaBrow® Advanced Eyebrow Conditioner, en is verkrijgbaar in artsenpraktijken, spa’s, salons, online en in speciaalzaken in meer dan 70 landen. Met hun Eternally Pink®-missie steunt RevitaLash® Cosmetics non-profitinitiatieven op het gebied van borstkanker, door een deel van de opbrengst te doneren aan onderzoeks- en onderwijsinitiatieven, en het hele jaar door terug te geven aan de borstkankergemeenschap, niet alleen in oktober. Ga voor informatie naar www.revitalash.com. [RevitaLash® Advanced en RevitaLash® Advanced Sensitive zijn niet verkrijgbaar in Californië]

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Behrman Communications / revitalash@behrmanpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr