01:15 uur 01-03-2023

AlertEnterprise wil fysieke beveiliging transformeren met onthulling van een nieuwe beveiligings-AI-chatbot mogelijk gemaakt door ChatGPT

FREMONT, Calif.–(BUSINESS WIRE)– AlertEnterprise, Inc., het toonaangevende softwarebedrijf voor cyber-fysieke beveiligingsconvergentie, heeft vandaag de lancering onthuld van zijn allereerste Guardian AI Chatbot, mogelijk gemaakt door OpenAI ChatGPT. Het bedrijf zal de AI Chatbot eind maart wereldwijd debuteren tijdens de handelsevenementen van ASIS Europe en ISC West.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230228005651/nl/

The Guardian AI Chatbot has been trained on ChatGPT’s most recent content and prompts and can understand and interpret text and voice using a natural language processing (NLP) engine. The Chatbot can quickly answer a range of questions related to physical access, identity access management, visitor management, door reader analytics, and security and safety reporting. (Graphic: Business Wire)

The Guardian AI Chatbot has been trained on ChatGPT’s most recent content and prompts and can understand and interpret text and voice using a natural language processing (NLP) engine. The Chatbot can quickly answer a range of questions related to physical access, identity access management, visitor management, door reader analytics, and security and safety reporting. (Graphic: Business Wire)

De Guardian AI Chatbot is ontwikkeld met het wereldberoemde GPT-3-platform gemaakt door OpenAI en is ontworpen om beveiligingsoperators onmiddellijk de fysieke toegang en beveiligingsinzichten te bieden die er het meest toe doen met snelle vragen en prompts.

“Fysieke beveiligings- en toegangscontrolesystemen bevatten altijd een enorme schat aan gegevens, maar tot nu toe was de toegang daartoe een moeizaam en handmatig proces,” aldus Yogesh Ailawadi, SVP Product & Solutions Engineering bij AlertEnterprise.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Willem Ryan – Senior Vice President Marketing & Communications

E-mail: media@alertenterprise.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr