23:42 uur 07-02-2023

AlertEnterprise onthult nieuwe integratie van Guardian-platform met Nedap AEOS-toegangscontrolesysteem

FREMONT, Calif.–(BUSINESS WIRE)– AlertEnterprise, Inc., het toonaangevende softwarebedrijf voor cyber-fysieke beveiligingsconvergentie, heeft vandaag een nieuwe integratie met het Nedap AEOS-toegangscontroleplatform aangekondigd. Deze cyber-fysieke integratie verbindt Nedap AEOS met het door kunstmatige intelligentie aangedreven Guardian-cloudplatform voor Physical Identity Access Management (PIAM) van AlertEnterprise voor geautomatiseerde, veilige en conforme werkplektoegang.

Zeg vaarwel tegen onhandige, verouderde handmatige benaderingen van toegangscontrole. Met deze integratie kunnen bedrijven van elke omvang eindelijk de kloof overbruggen tussen IT-beveiligingscontroles en fysieke beveiligingsmaatregelen, en dit alles terwijl ze optimaal gebruik maken van AI om het proces van het beheer van gebruikersidentiteiten en het opbouwen van toegang te stroomlijnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Willem Ryan – Senior Vice President of Marketing and Communications

E-mail: media@alertenterprise.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr