23:53 uur 28-02-2023

Mauritius Telecom en Aprecomm komen samen om innovatie te brengen in klantervaring met netwerkintelligentie

ZUG, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Mauritius Telecom, de grootste ISP in Mauritius met distributie van cellulaire en snelle breedbanddiensten, kondigde vandaag zijn voornemen aan om op kunstmatige intelligentie gebaseerde innovatieve technologie in te zetten om de zichtbaarheid te verbeteren en zijn residentiële Wi-Fi-verbindingen te optimaliseren via een partnerschap met Aprecomm. Deze A.I. technologie zal Mauritius Telecom helpen om proactieve Network Intelligence transformatie te brengen om de klantervaring te verbeteren en de tijd voor het oplossen van problemen aan de klantzijde drastisch te verminderen in hun breedbandnetwerk met meer dan 300.000 huishoudens.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Aprecomm
Shankar Peerthy
E-mail: Peerthy@aprecomm.ai
Contact: +41-78 685 82 58

Check out our twitter: @NewsNovumpr