17:32 uur 08-02-2023

Aprecomm’s Network Intelligence Solutions biedt inkomsten-opschaling voor aanbieders van breedband

ZUG, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Aprecomm, een wereldleider op het gebied van netwerkinformatie, heeft haar plannen bekend gemaakt om de bekende netwerkinformatie-producten Virtual Wireless Expert (VWE), Virtual Network Expert (VNE), SNAP en xHome (gericht op immersieve ervaringen) op de Europese markt te brengen. Deze producten maken bij toepassing in een ISP-netwerk een gestructureerd kader voor networkinformatie mogelijk waardoor ISP’s hogere inkomsten kunnen behalen en klanten een betere ervaring en hogere betrouwbaarheid krijgen aangeboden.

Klanten die op zoek zijn naar geïntegreerde IoT-interfaces en superieure verbindingen voor thuis, zijn bereid om geld uit te geven aan tools die de kwaliteit van hun gebruikerservaring (QoE: Quality of Experience) vereenvoudigen en verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Prashant – prashant@broadnection.com

Website – http://www.aprecomm.ai/

Check out our twitter: @NewsNovumpr