15:38 uur 28-02-2023

BringCom verwelkomt nieuwe directeur voor DataNet in Oeganda

STERLING, Va.–(BUSINESS WIRE)– BringCom Incorporated, een toonaangevende leverancier van connectiviteitsoplossingen in Afrika, verwelkomt Evode Rusagara als nieuwe Managing Director van DataNet. Rusagara brengt een schat aan telecommunicatie, financiële diensten, FINTECH en managementervaring mee naar het bedrijf, nadat hij eerder als Managing Director in meerdere Oost-Afrikaanse landen heeft gewerkt, waaronder Oeganda en Tanzania. Als onderdeel van het strategische acquisitieplan van BringCom heeft DataNet zijn dienstverlening uitgebreid tot buiten Oeganda en nieuwe markten in Oost- en West-Afrika aangeboord. Rusagara zal de uitvoering van de DataNet-strategie aansturen en extra diensten in de regio lanceren, zoals edge cloud services, SD-WAN, beveiliging en colocatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marine Langreney

BringCom Marketing Manager

+1 (703) 955-2838

mlangreney@bringcom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr