08:20 uur 06-04-2021

BringCom verwelkomt nieuwe Managing Director Datanet in Oeganda

STERLING, Va. – (BUSINESS WIRE) – BringCom Incorporated, een toonaangevende leverancier van connectiviteitsoplossingen in Afrika, heet Allen Chimhende, de nieuwe Managing Director van Datanet, welkom. Allen brengt een schat aan telecommunicatie- en managementervaring mee naar het bedrijf, nadat hij eerder als Managing Director in meerdere Oost-Afrikaanse landen, waaronder Oeganda, heeft gewerkt. Als onderdeel van het strategische acquisitieplan van Datanet door BringCom, breidde het bedrijf zijn servicebereik in 2020 uit tot buiten Oeganda door het managen van nieuwe commerciële klanten in Oost- en West-Afrika. Allen zal verder helpen bij de uitvoering van zijn strategie en aanvullende diensten lanceren in de regio. Onder leiding van Allen kijkt BringCom ernaar uit om Datanet te positioneren als een concurrerende leverancier van communicatieoplossingen in de regio.

BringCom Welcomes New Managing Director for Datanet in Uganda

STERLING, Va.–(BUSINESS WIRE)– BringCom Incorporated, a leading provider of connectivity solutions in Africa, would like to welcome Allen Chimhende, the new Managing Director of Datanet. Allen brings a wealth of telecommunications and managerial experience to the company having worked previously as Managing Director in multiple East African countries, including Uganda. As part of the strategic acquisition plan of Datanet by BringCom, the company expanded its service coverage beyond Uganda in 2020 by managing new commercial customers in East and West Africa. Allen will further assist in the execution of its strategy as well as launch additional services in the region. Under the guidance of Allen, BringCom looks forward to positioning Datanet as a competitive communication solutions provider in the region.

About BringCom (www.bringcom.com)

BringCom Incorporated, headquartered in Sterling, VA, USA is a leading Communications Solutions Provider operating in Africa who has been offering high-quality international and last-mile connectivity solutions since 1992 to international enterprise and government customers located in the United States, Europe, Asia and the Middle East. BringCom’s agile and reliable end-to-end communications lifecycle is dependent on its core capabilities: Cloud and Connectivity Solutions, Project Management, Supplier Management, Africa Risk Management and Customer Experience.

About Datanet (www.datanet.ug)

Datanet is at the forefront of the East Africa regional telecommunications industry expanding its MEF CE 2.0 certified network and bringing new corporate services to the market, earning the reputation for providing reliable business-grade networking services to clients who run critical business applications throughout East Africa.

For further information please visit www.bringcom.com or contact Marine Langreney, BringCom Marketing Manager at +1 (703) 955-2838; mlangreney@bringcom.com.

Contacts

Marine Langreney

BringCom Marketing Manager

+1 (703) 955-2838

mlangreney@bringcom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr